The Definitive Guide to Penjimat Minyak Kereta



Juga perlu diingatkan sekali lagi, bahawa sistem ini hanyalah sebagai elemen sokongan bagi mengelakkan anda daripada terlibat dalam kemalangan dalam kelajuan rendah. Pemandu masih lagi bertanggungjawab sepenuhnya sepanjang masa di atas keselamatan diri sendiri dan orang lain.

* a verification code might be sent for your cell phone Once you completely entered the required subject

You can either publish as being a guest or have an option to sign-up. Amid the benefits of registering is after a reputation has actually been registered, a guest are not able to put up utilizing that name.

nasihat sye pada spe2 yg baru berjinak2 nk sign up for MLM, pastikan sistem / pelam biz tu betul tak menyusahkan kita & org sampai kne wat financial loan berpuluh ribu.

Discover if you can afford your desire motor vehicle working with our consumer helpful auto bank loan calculator. Vehicle Insurance coverage Calculator

Jangan tunggu sehingga meter pada tanda “E” baru diisi. Semakin banyak ruang kosong semakin banyak petrol meruap, maka lebih cepat habis.

Yang bestnya pasal alat jimat minyak kereta Neo Socket ni, dia boleh cerahkan balik lampu kereta anda supaya jadi tak malap. Jadi, kalau anda atau siapa-siapa drive kereta tengah malam, in check here syaa Allah dah tak bahaya sebab kereta lain boleh nampak kereta anda dengan lampu kereta yang terang.

Alat jimat minyak kereta berkesan ni kurangkan risiko membuang bahan api dengan stabilkan turun naik click here beban enjin. Proses pembakaran minyak petrol kereta akan jadi lagi sempurna dan kos minyak petrol click here kereta anda boleh dikurangkan secara berkesan.

Contoh, kalau selama check here ni anda habis Rm1000 untuk isi minyak get more info kereta sebulan, dengan pakai alat jimat minyak kereta 2017 Neo Socket ni, anda kena bayar Rm700 je untuk minyak kereta anda sebulan.

Ingat timing prob, bila cek dah masuk dalam minyak itam dan omboh calar sket. Dalam kes aku, mungkin pemasangan coolant deal with yang tak cermat menyebabkan jadi masalah tu.

bagus beli yang baru,sebab yang 2nd ni kadang2 pomen dah buka habis engine diakira overhol lah. takut yang diaorang buat overhol tu cincai2 je ReplyDelete

May perhaps b berminat nak guna tp nak tahu dulu produk tu camana. Kalau ada Site lg bagus…boleh test tengok kat situ aje.

atleast klu gadget ni bebetul boleh help you save fuel , in long run I rase berbaloi saving dari segi wang ringgit…

Kebanyakkan pemilik kereta ramai yang ingin tahu cara sebenar untuk menjimatkan penggunaan minyak kereta, kadang-kadang tabiat cara kita menggunakan kereta menyebabkan kita banyak membazir minyak kereta sehinggakan memakan kos yang tinggi untuk bajet pengisian kereta kita,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *